Vår Historie

Om Oss

Vi er stolte over å være et av de mest foretrukne restaurantene i vår region takket være vår betro til oss selv og de positive tilbakemeldingene vi mottar fra våre kunder. På denne måten vil vi tilby og berike deilige retter fra verdenskjøkkenet ut til dere. Vi prøver å være fortjente for våre kunder med våre deilig tilberedte retter, og vi streber etter å se sette oss på et høyere nivå og stadie hver dag.

Som Papyon Cafe & Restaurant, gjør vi vårt beste for å sikre at våre gjester tar det riktige valget og at det alltid er noe som faller til smak for enhver gjest fra vår rike meny. Dermed fortsetter vi vår eksistens i denne sektoren som en stor restaurant som adresserer til et bredt publikum fra 7 til 70. Vi frafaller aldri fra den gode kvaliteten vi har oppnådd på alle måter, og holder kundetilfredsheten i forkant av alt. Vi er alltid ute etter forbedringer på områder kundene våre gir oss tilbakemeldinger på, og er stadig på utkikk etter alternativer for hvordan vi kan forbedre oss selv. Våre kokker som er eksperter på sitt område lager maten i et hygienisk miljø, og vi tilbyr disse smakfulle rettene til dere med våre erfarne servitører.

Bortsett fra å være bare en restaurant, tilbyr vi deg flere alternativer hvor du kan komme innom når som helst på dagen for å ha noe å drikke, kose deg og kvitte deg med dagens anstrengelse. Dermed unndrar vi oss selv til å være et sted hvor du bare kan spise, men vi kan også når du vil døgnet rundt være et sted hvor du kan fornøye deg med ulike aktiviteter. I tillegg til vårt underholdnings- og nattklubbskonsept om natten organiserer vi ulike fester, og tilbyr dere muligheten til å delta i kvalitetstimer. Av denne grunn lover Papyon Cafe & Restaurant deg et sted hvor du når som helst kan komme innom og oppleve gode stunder.

Dette viser den klare verdien vi legger i både vårt virksomhet og til våre kunder med mulighetene vi legger frem til dere. Dersom dere tar en tur innom oss vil vi klart si at dette vil bli en vane for dere, og dere vil se at vi blir blant de restaurantene dere foretrekker mest. Vi tror dette fordi vi først har stor tro og tillit til oss selv og deretter til våre kunder.

Vi jobber alltid på en dedikert og respektfullt måte for å kommunisere på en vennlig måte med våre kunder, og vi arbeider igjen dedikert for å sikre at hvert enkelt kunde evaluerer tiden godt i alle sammenhenger. Vi velger ut våre ansatte som er eksperter på sine fagområder, og vi verdsetter våre ansatte så mye som vi gjør med dere. Vi leter etter måter å gjøre gode forretninger på sammen som et superteam og tilby den beste servicen til dere som velger oss, vi styrer vår fremtid for dette formålet.

Du vil finne hva du skulle ønske fra vår rike meny som er spesial utarbeidet med spesielle retter for våre kunder. Du kan legge til et ekstra fornøyelse og smak på dagen, og øke gleden med alternativene du kan velge fra vårt dessert eller drikke meny. Hvis du er ute etter kvalitetdstid er våre dører alltid åpen for deg.  Papyon Cafe Restaurant som alltid fokuserer på smak og kvalitet venter på deg!

Start video

Reservere et Bord